REKLAMBYRÅ

Er egna lilla reklambyrå för operativt skapande

Behöver ni ibland saker gjorda så kan jag se till att det blir skapat, som en reklambyrå. Jag ser till att välja ut rätt specialist för uppgiften, någon som jag jobbat med förut och litar på. Någon som levererar det operativa skapandet med den kvalitet ni förväntar er. 

Kanske behöver ni en ny hemsida, app eller visitkort? Eller integrera systemen så de pratar med varandra automatiskt. Det ser jag till att lösa på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt. Jag har både lokala specialister så väl som internationella.

Jag blir er egna lilla reklambyrå som du kan lita på när det gäller exekvering av marknadsplanen. 

 

Hur funkar det? Se nedan 👇

Vad kan jag hjälpa er med?

Jag har jobbat på byråsidan de senaste 5 åren och har valt ut några riktigt duktiga specialister som kan leverera på toppnivå, till bra priser. Detta och lite till, ser jag gärna till att leverera till er:

  • Webdesign /UX

  • Webbutveckling (mobilanpassa, snabba upp & säkerhet)

  • SEO (Sökmotoroptimering)

  • Marketing automation (setup och löpande optimering)

  • Textproduktion (SEO-texter, bloggposter mm)

  • Design (logo/identitet, trycksaker, banner etc)

  • Profilprodukter och trycksaker

  • E-post (nyhetsbrev, e-post serier, mallar mm)

  • Annonsering

 

Hur går processen till?

När ni vill ha något producerat och skapat börjar vi se till att vi är överens om hur det skall ske och vad som är syftet. Vi stämmer av förväntningar och pris. Sedan väljer jag med omsorg ut rätt specialist som skall sköta genomförandet. Ibland kan det vara en toppdesigner, eller ibland kan det vara en snabb fix på hemsidan som kan göras utomlands – Allt för att kunna hålla småföretagarpriser, utan att tumma på kvaliteten.

De allra flesta kunder som har mig som reklambyrå eller produktionsbyrå har jag ett nära arbete med på flera plan, endera som hyrd marknadschef eller som strategiskt bollplank/rådgivare. Det innebär att de grundläggande delarna nästan alltid finns på plats redan, såsom;

– Marknadsstrategi 

– Kundresa och säljprocess

– Marknadsplan

– Persona

– Grunder i ert varumärke (identitet, tonalitet etc)

Håkan Rilegård
VD, Ripro consulting

Stefan är en skön person med mycket driv och ser absolut inga problem, allting går och allt är möjligt. Det har varit ett stort nöje att jobba tillsammans.

Antti Antonov
VD, grundare, Bfree Advisor

..Han förstod direkt våra utmaningar och vår verksamhet och kom med fler bra förslag för leadsgenering och marknadsföring -Det är solklart att killen har koll! Jag känner mig trygg i att bolla olika idéer med Stefan”

Gustaf Oscarsson – Serieentreprenör, föreläsare och författare VD på Mittforetag.com + driva eget

Behöver man en kreativ marknadsförare och entreprenör med mycket idéer och som ser till att saker händer, är Stefan helt rätt person

Några kunder som jag jobbat med genom åren: